INTERIOR

Teollisesti valmistetut ja viimeistellyt asennusvalmiit komponentit sopivat käytettäväksi erilaisiin sisustus- ja rakennusratkaisuihin.

Kestävyytensä ja helppohoitoisuutensa ansiosta komponenttejamme käytetään irto- ja kiintokalusteiden osina etenkin julkirakentamisessa. Laminaatin tiivis rakenne ja hygieenisyys mahdollistaa käytö sairaalakalusteissa- ja rakenteissa sekä elintarviketeollisuuden laitteistoissa.

IKI-levymme on tuttu myös kotimaisissa design-huonekaluissa.


compactlevyt.jpg


Tälli Oy:n toimittamat laminaattilevyt ovat helppohoitoinen ja kulutuksen kestävä vaihtoehto kaikille pinnoille. Innovatiivinen, puukuiduilla vahvistetusta lämpökovettuvasta hartsista koostuva ratkaisu tarjoaa ylivoimaisen vahvuuden ja kestävyyden vaativiinkiin olosuhteisiin. Erilaiset CNC-työstö-, väri-, pintamuoto-, runko-, reunalistoitus- ja reunakäsittelyvaihtoehdot mahdollistavat erittäin laajan tuotevalikoiman.


Mitä korkeapainelaminaatti on?

Formica® -korkeapainelaminaatti on homogeeninen materiaali, joka on valmistettu paperista ja hartseista. Erikoispaperiarkeista koostuva runkokerros on kyllästetty fenolihartsilla ja kuvioitu pintakerros melamiinihartsilla. Runkokerros ja kuvioitu pintakerros korkeapainepuristustetaan 9 Mpa:n paineessa ja 150 C:n lämpötilassa yhtenäiseksi levyksi. Puristusvaiheen jälkeen laminaattilevyn tausta karhennetaan liimattavuuden parantamiseksi. Kuviollisessa laminaattilevyssä käytetään kuvioarkin päällä kulutuskestävyyttä lisäävää pintakalvoa.

Laminaatin suurimman valmistuskoon määrää käytössä oleva puristin. Yleisin käytetty levykoko on 3050 x 1300 mm. Saatavilla olevat paksuudet ovat 0,7 - 20 mm. Massiivilaminaattirakenteen lisäksi korkeapainelaminaattia liimataan myös lastulevy-, MDF- sekä vanerirunkoihin.


"Meillä asiakkaan tarvitseva laminaattiaihio työstetään CNC-jyrsimillä käyttäen erikoisteriä ja -työkaluja vaadittavan laatutason saavuttamiseksi"


Korkeapainelaminaatti on valmistettu noudattaen EN 438 -standardin vaatimuksia.

TUOTERYHMÄT


Tasot

Laminaattipinnoitetut tasot ovat kestäviä ja erilaiset runko- sekä listoitusvaihtoehdot mahdollistavat innovatiivisetkin suunnitelmat.

Ovet

Ovipinnat jokaiseen tilaan ja makuun löytyvät Formica® Collection Directorystä.

Välitilat

Laminaatti on innovatiivinen ja helposti asennettava vaihtoehto välitiloihin.

Levyt

Laminaattilevyjen käyttökohteita ovat huoneistojen seinäpinnat, elintarviketeollisuuden väliseinät ja julkisten tilojen katot.