Ovet

Ovipinnat jokaiseen tilaan ja makuun löytyvät Formica® Collection Directorystä.
keittio_palkane.jpg

Tälli Oy:n valmistamat korkeapainelaminaatilla pinnoitetut ovet ovat helppohoitoisia ja kulutuksen kestäviä. Erilaiset väri-, pintamuoto-, reunalistoitus- ja reunakäsittelyvaihtoehdot mahdollistavat erittäin laajan tuotevalikoiman.

Tuoteperhe voidaan jakaa karkeasti neljään pääosioon: Taivereunaisiin-, suorareunaisiin-, reunakäsiteltyihin- sekä massiivilaminaattioviin. Komponenteissa käytettävät runkomateriaalit ovat lastulevy sekä MDF. Ovia voidaan valmistaa myös Formica® Compact -massiivilaminaatista.

Varastotuotteena saatavilla taivereunaisena valkoinen F1009 MAT ja vaalean harmaa F7927 MAT. Suorareunaovista saatavilla varastotuotteena valkoinen F1009 MAT, F3091 AR+ ja F2255 SCU. Projektitoimituksena saatavilla lähes koko Formica® Collection Directoryn mukaiset tuotteet.


Materiaalin optimointi ja sahaus

Asiakkaan toimittama mittaluettelo optimoidaan ja määritetään tarvittava levymäärä ja käytettävät levyaihiot. Materiaali käytetään kustannustehokkaasti, mahdollisimman pienellä hukalla.

Poraus- ja CNC-jyrsintä -palvelu

Osat voidaan toimittaa porattuina ja/tai CNC-työstettyinä toiveiden mukaan, merkkikohtaisesti.


Ovituotteemme on valmistettu standardin SFS 2457 mukaisesti. Tietoa standardista löydät liitteenä olevasta RT-kortista:TUOTTEET