Osaamista vuodesta 1979


Tälli Oy on vuonna 1979 perustettu perheyhtiö, joka valmistaa Formica IKI® -korkeapainelaminaattiin pohjautuvia komponentteja sopimusvalmistajana asiakkaidensa mallien ja toiveiden mukaisesti yhteistyössä Formica IKI Oy:n kanssa. Kasvavaan asiakaskuntaamme kuuluvat mm. rakennus-, laiva- , kaluste-, sairaala-, elintarvike- ja puusepänteollisuus.

Tälli Oy:n liiketoiminnan kivijalkana toimivat osaava henkilöstö, uusiutuva konekanta, tarkat toimitukset, tuotteiden kotimaisuus sekä ekologisuus.

Korkeapainelaminaatti on erittäin kilpailukykyinen ja ajan trendeihin mukautuva kotimainen materiaali, jonka ominaisuudet sekä erilaiset työstömahdollisuudet takaavat tuotteen monikäyttöisyyden. Huoli ympäristöstä sekä ekologisuus rakentamisessa vahvistavaa puupohjaisen ja kestävän korkeapainelaminaatin markkina-asemaa.

Korkeapainelaminaatti Suomessa

Formica IKI Oy:n IKI -tuotemerkki on tunnettu Suomessa vuosikymmenten ajan ja tuotteella on vahva markkina-asema sekä pitkäaikainen käyttäjäkunta rakennus- ja puusepänteollisuudessa. IKI -levy sanana on itsessään jo käsite ja laadun määre.

IKI-levyä on valmistettuvuodesta 1952, jolloin G. A. Serlachius Oy aloitti toimintansa Kolhossa. G. A. Serlachius konserni tunnettiin myöhemmässä vaiheessa Metsä Serlana.

Formica IKI Oy on osa maailmanlaajuista Formica Groupia. Formica Group on kuulunut vuodesta 2019 hollantilaiseen Broadview Holding B.V.-konserniin.